Ben je op zoek naar een speciale beleving om je evenement, feest of andere gelegenheid compleet te maken? Wil je je gasten eens extra verrassen?

Bezorg je gasten dan een mooie koffie- en/of theebeleving!

TespresZo komt op locatie en wij zorgen ervoor dat je gasten heerlijk kunnen genieten van mooie en vooral lekkere koffie en thee.

Koffiebeleving

Als Barista komen we op locatie om je te laten genieten van mooie Specialty Coffees. Een Barista is iemand die veel kennis heeft van het bereiden van een heerlijke espresso, lungo, americano, cappuccino, Latte, etc. Een Barista weet wat er allemaal belangrijk is om een heerlijke koffie te zetten. Hij of zij zet koffie met veel liefde en passie voor dit mooie natuur product. Zo wordt ieder kopje koffie een heerlijke beleving in plaats van een "gewoon" kopje koffie.

Theebeleving

Thee is een van de meest gedronken dranken ter wereld. Wij willen je laten genieten van verschillende soorten losse thee die op verschillende manieren worden gezet. Elke theesoort heeft zijn eigen zetwijze. Zet je thee op de juiste manier, dan proef je ook de heerlijkste aroma's die vrijkomen. Je proeft dan duidelijk verschil met thee die niet juist is gezet of minder van kwaliteit is. Deze ervaring geven wij mensen mee tijdens een theebeleving op jouw evenement, feest of andere gelegenheid.

Barista op beurzen

Op je stand houden we potentiële klanten langer vast door lekkere espresso's en cappuccino's te presenteren. Onder het genot van zo'n drankje gaat een eerste kennismaking heel natuurlijk. Bestaande relaties voelen zich welkom door de ongedwongen sfeer

Barista op klantevenementen en seminars

Schenken van heerlijke koffie en thee, zodat relaties kunnen genieten van een op traditionele wijze gemaakte cappuccino of espresso.

Barista in de detailhandel

Bij de introductie van een nieuwe kledingcollectie en op klantavonden schenken van heerlijke koffie en thee. Klanten wachten onder het genot van een Latte Macchiato op een vrij pashokje.

Deze belevingen kunnen uitgebreid worden met heerlijke chocolade en cupcakes en petits fours van Zoet & Stout.

Nieuwsgierig wat we nog meer voor je kunnen betekenen? Neem dan telefonisch contact op of laat een berichtje achter via het contactformulier op de website.

 

© 2011 - 2018 TespresZo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel